VIP Shopping

Forkæl dit netværk med et bykjaergaard VIP arrangement

Bykjaergaard er et dansk modehus med fokus på kvindeaccessories. Vi designer og producere kvalitets produkter og vi ønsker at forkæle så mange kvinder som muligt med vores skønne designs. Vi udvælger vores materialer med omhu og arbejder kun med ægte materialer, derfor er flere af vores produkter håndlavet. Vi er certificeret og specialister indenfor følgende områder.

Ægte smykker: Massivt sølv/guld, forgyldte sølv smykker og ægte natur ædelsten. Vi er et certificeret smykke mærke som sælger smykker til de danske guldsmedebutikker.

Ægte cashmere: Vi producere vores uld i Mongoliet hvor cashmere (capra hircus langier) gederne lever.

Ægte skind tasker. Vi håndsyer alle vores tasker i Italen på mindre værksteder.

På et VIP arrangement vil dine gæster få muligheden for at prøve vores skønne produkter i rolige omgivelser, og samtidig få en professionel vejledning og hjælp til styling af vores dygtige medarbejdere. Som værtinde eller gæst til denne aften vil der også være rabatfordele for alle. Som noget ekstraordinært i Februar måned, kan du som værtinde opnå et gavekort på kr. 1000,- hvis der handles for mere en kr. 4000,- på denne aften.

Vi har valgt at sælge vores designs igennem personlig netværk af flere årsager. Vi lever i en tid hvor alting skal gå hurtigt, mange vælger at handle via webshops i dag, hvor man ikke får en personlig betjening eller vejledning på de produkter man køber. Vi glemmer også venindehyggen ved at shoppe sammen og nyde timer hvor snakken ikke omhandler arbejde, børn eller husligt arbejde.

Vi glæder os til at møde dig og dit netværk.Hvis du kunne tænke dig at holde et VIP bykjaergaard arrangement for dit netværk (stort som småt), er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Info@bykjaergaard.dk - 7630 8600

Sorter efter:
Vis:
Vis: Liste Gitter