VIP Medlem

Kunne du tænke dig at være en del af bykjaergaard´s VIP team og være omgivet af luksus kvindeaccessories?

Bykjaergaard er et dansk modehus med fokus på kvindeaccessories. Vi designer og producere kvalitets produkter og vi ønsker at forkæle så mange kvinder som muligt med vores skønne designs. Vi udvælger vores materialer med omhu og arbejder kun med ægte materialer, derfor er flere af vores produkter håndlavet. Vi er certificeret og specialister indenfor følgende områder. 

Ægte smykker: Massivt sølv/guld, forgyldte sølv smykker og ægte natur ædelsten. Vi er et certificeret smykke mærke som sælger smykker til de danske guldsmedebutikker.

Ægte cashmere: Vi producere vores uld i Mongoliet hvor cashmere (capra hircus langier) gederne lever.

Ægte skind tasker. Vi håndsyer alle vores tasker i Italen på mindre værksteder.

Via VIP arrangementer giver vi vores kunder muligheden for at prøve vores skønne produkter i rolige omgivelser, og samtidig få en hyggelig aften sammen med vennerne eller kollegaerne. Som medlem hos os bliver du en del af bykjaergaard universet, et univers med ægte smykker, ure, tasker og tørklæder og et fantastisk team af skønne kvinder.

Vi har valgt at sælge vores designs igennem personlig netværk af flere årsager. Vi lever i en tid hvor alting skal gå hurtigt, mange vælger at handle via webshops i dag, hvor man ikke får en personlig betjening eller vejledning på de produkter man køber. Vi glemmer også venindehyggen ved at shoppe sammen og nyde timer hvor snakken ikke omhandler arbejde, børn eller husligt arbejde.

Vi søger dig som har de samme visioner som os, og som ønker at forkæle dit netværk med skønne bykjaergaard designs. Der er fordele for hele dit netværk når de handler igennem dig, og du vil samtidig kunne tjene penge på at forkæle dem.

På hovedkontoret i Lunderskov sørger vi for alt det praktiske, du skal hverken have et varelager, lave fakturaer eller stå for forsendelser. Alle bestillinger kører online via vores hjemmeside, så kunden bestiller og betaler igennem siden.

Såfremt du ønsker at høre mere om at blive VIP medlem og at blive en del af bykjaergaard teamet, kan du vælge at skrive til os på info@bykjaergaard.dk eller kontakte os på telefon 7630 8600.

 

 

 

Der findes ingen produkter i denne kategori.