bykjaergaard designhus

2018 har været et spændende år fra bykjaergaard. Vi er kendt for at lave skønne smykker, men har udviklet os til et designhus med fokus på kvinders accessories i høj kvalitet og lækre materialer.

Som designer i bykjaergaard har det givet en masse nye udfordringer og oplæring i nye materialer og processer, men jeg har på intet tidspunkt været itvivl om at kvalitet og design skulle opretholdes på samme niveau som vores smykker.

Vi samarbejder i dag med et mindre værksted i Italien som bestemt ved hvad de laver, og jeg har lært meget omkring skind og gavninger, hvad der er muligt og hvad der ikke er muigt. De er dygtige de Italienere og kender deres håndværk.

Vores Cashmere tørklæder er det sidste nye skud på stammen, og sikke en historie der ligger bag cashmere uld. Gederne som lever i de mongoliske bjerge, lever jo under ekstreme vejr forhold - ja fra -50 til + 40 grader, det er også disse vejrfohold der er med til at gøre ulden så speciel. Hvert forår hvor gederne har deres naturlige fældningsperiode kæmmer de gederne med en kam, og denne uld bliver så brugt til cashmere.

Nadia Kjærgaard